загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

До уваги майбутніх пенсіонерів!

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Результати перевірки документів, що подаються для призначення пенсії, свідчать про непоодинокі випадки наявності в них помилок та некоректних записів, так у трудових книжках не містяться номери та дати наказів, незавірені виправлення, відсутні або нечіткі відбитки печаток тощо.

Процес доопрацювання неправильно оформлених записів у трудових книжках може виявитися досить тривалим. Тому майбутнім пенсіонерам рекомендується заздалегідь їх перевірити, зокрема скориставшись дистанційними сервісами – отримати правову оцінку документів можливо, надіславши скановану копію трудової книжки засобом вебпорталу Пенсійного фонду України. Здійснити це може як фізична особа через «Особистий кабінет», так і роботодавець через «Кабінет страхувальника», засвідчивши сканкопію кваліфікованим електронним підписом (раніше – ЕЦП).

Отже, завчасна перевірка документів сприятиме забезпеченню призначення і виплати пенсії у найкоротший строк після досягнення.

 

До списку новин