загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Третьякова розповіла, які можуть бути економічні наслідки від карантину

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Карантин призведе до суттєвих зменшень доходів в бюджет.

Про це заявила у своєму Facebook депутатка Верховної Ради, керівниця комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галина Третьякова.

"Наш же уряд вибрав адміністративний (прорадянський) стиль "управління", забувши що він - сервісна служба для громадян. І має не сповільняти і так не швидко зростаючу економіку, а забезпечувати у громадських містах та на транспорті достатню кількість захисних засобів. Місцеві влади, що повністю зупинили міський транспорт, теж мали забезпечити безперебійний рух. Все, що ми зробили, призведе до суттєвих зменшень доходів до місцевих бюджетів та до державного бюджету, який на більше ніж дві третини є соціальним", – зазначила Третьякова.

Читайте такожЕкономіст ЄБРР: За швидким кризовим падінням через епідемію піде різке зростання

За її словами, це означає, що "доведеться відмовитись від високих пенсій та зарплат суддям та прокурорам (які щонедавно повернув Конституційний суд), зменшити захмарні зарплати менеджерам державних підприємств, всі безумні виплати за сумнівними статусами".

 

Джерело:
До списку новин