загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

"Коронавірус вбиває двічі", — працівник бюро ритуальних послуг розкрив страшну правду

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У охопленій вірусом країні, родичі навіть не можуть попрощатися з померлими.

Смерть близької людини — важке випробування для всіх. Але пандемія коронавіруса Covid-19, яка зараз тримає в тривозі весь світ і пожирає Італію, забрала в італійців навіть цю можливість, розповів працівник італійського бюро ритуальних послуг Андреа Черато.

“Пандемія вбиває двічі, — зізнається Черато - спочатку людина змушена вмирати в ізоляції, а потім близькі не можуть проводити її в останню путь”. 

Читайте такожPrada шиє спецодяг та маски для італійських лікарів

За його словами, більшість жертв коронавіруса вмирають в повній ізоляції. В ізольовані лікарняні бокси не пускають рідних.  Іноді доводиться відмовляти навіть у тому, щоб востаннє подивитися на покійного. 

Зараз ритуальна індустрія в Італії працює без вихідних. Родичам покійних залишається лише довіряти цвинтарникам, адже, як правило, і самі родичі перебувають на карантині. А більшість жертв інфекції так і ховають, в лікарняних робах. Церемонія відспівування іноді займає всього кілька секунд, а часом і зовсім обходиться без неї. 

 

Джерело:
До списку новин