загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Україні шахраї через карантин крадуть гроші по СМС: подробиці афери

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Людина отримує SMS-повідомлення нібито від Національного банку України.

В Україні шахраї через карантин крадуть гроші по СМС: подробиці афери

Поліція попереджає про нову аферу з банківськими картками. Шахраї стали спекулювати на доплатах за 1000 гривень для пенсіонерів.

За інформацією поліції, спочатку людина отримує SMS-повідомлення нібито від Національного банку України. В тексті повідомлення йдеться: “Вам було нараховано одноразову допомогу в надзвичайній ситуації в розмірі 1000 гривень”. Також у повідомленні вказані номери телефонів “для довідок”.

Як зазначає поліція, чоловік, який отримав смс про нарахування, але гроші, звичайно ж, так і не надійшли, намагаючись з’ясувати причину, дзвонить за довідковими телефонами, вказаними в смс. Однак він не спілкується з представниками банку, а з аферистами. Шахраї випитують особисті дані громадян, щоб нібито перевірити, не відбулася помилка, і тоді з рахунків громадян зникають заощадження.

За даними прес-служби, Нацбанк офіційно застерігає і підкреслює, що не нараховує і не виплачує соціальну допомогу, а також не організовує розіграші лотереї.

Джерело:
До списку новин