загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Зеленський заявив, що Україні загрожує дефолт

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

За словами президента України Володимира Зеленського, занепад економіки і дефолт імовірні, якщо на позачерговому засіданні Верховна Рада не ухвалить законопроєктів, необхідних у ситуації з коронавірусом.

Україна може опинитися в умовах дефолту, заявив 29 березня президент Володимир Зеленський. Стенограму його відеозвернення до українців опублікував сайт глави держави.

"Наша країна через коронавірус фактично опинилася на роздоріжжі й має два шляхи. Перший – це ухвалення двох життєво важливих законів. Після чого ми одержимо підтримку від наших міжнародних фінансових партнерів у розмірі щонайменше $10 млрд. Це потрібно для стабілізації економіки країни та подолання кризи. Інакше – другий шлях. Це – провал цих законів. Після – занепад економіки й навіть загроза дефолту", – сказав він.

Читайте також: Як на хвилі коронавірусу спекулянти намагаються збагатитися на eBay, Amazon, OLX, Prom.ua, Rozetka, Tabletki.ua та Liki24.com

Президент зазначив, що законопроєкти подадуть на розгляд Верховної Ради на позачерговому засіданні 30 березня.

"Останні тижні Офіс президента та Кабінет Міністрів робили все, що від нас залежало. І ми зробили це – ми домовилися про фінансову підтримку для України. Ми з урядом обрали свій шлях. Тепер – черга за вами, шановні народні депутати. Уся відповідальність завтра лягає на ваші плечі. Завтра народ України чітко побачить, чи готові ви захищати його інтереси", – підкреслив Зеленський.

Станом на 22.00 неділі, 29 березня, в Україні підтверджено 475 випадків коронавірусної інфекції COVID-19, зафіксовано 10 летальних наслідків.

29 березня прем'єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив про завершення попередньої підготовки змін до держбюджету на 2020 рік. "Незважаючи ні на що, витрати на інфраструктуру, розвиток, культуру та освіту збережені", – зазначив прем'єр. Він також повідомив, що запропоновано тимчасово зменшити зарплати високопосадовців.

 

Джерело:
До списку новин