загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Шмигаль прогнозує, що поліпшену версію бюджету буде ухвалено за тиждень

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Депутати 30 березня провалили перерозподіл коштів у бюджеті на виплати українцям в умовах карантину. Не всі депутати були присутні на засіданні фракцій і не змогли ознайомитися з запропонованими змінами до держбюджету на 2020 рік.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль прогнозує, що оптимізована версія держбюджету буде ухвалена у Верховній Раді протягом тижня. Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі.

"Це бюджет надзвичайно ситуації. Ми зберегли практично всі основні витрати. Пропонуємо створити Фонд для боротьби з COVID-19 і наповнити його +97,1 млрд грн. Ми прийняли бюджет на доопрацювання, щоб почути пропозиції і поправки. Упевнений, за тиждень ми приймемо поліпшену версію документа", - заявив Шмигаль.

Він зазначив, що робота Кабміну над проектом бюджету проходила спільно з парламентським комітетом практично в цілодобовому режимі.

Читайте такожЗемельна реформа: Рада підтримала продаж землі у другому читанні

Але, на жаль, не всі депутати були присутні на засіданні фракцій і не змогли ознайомитися з запропонованими змінами до держбюджету на 2020 рік.

Раніше, 30 березня повідомлялося, що Верховна Рада направила на повторне перше читання скорочення державного бюджету України на 2020 рік через пандемію коронавіруса. 

Державний бюджет України на 2020 рік хочуть зменшити на 122,9 млрд грн.

Відповідно до законопроекту, загальний фонд повинен зміниться на 121,77 млрд грн.

 

Джерело:
До списку новин