загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Що робити під час карантину з нерозмитненими "євробляхами"

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Під час карантину, який введений в Україні до 24 квітня, українська митниця не буде штрафувати власників "євроблях" за порушення митних правил. Але для цього "євробляхери" повинні подати відповідну заяву в митну службу.

В заяві потрібно вказати свої ПІБ, реєстраційний номер автомобіля, дату тимчасового ввезення, митний пост (через який ввезено автомобіль), підставу для продовження терміну тимчасового ввезення, а також свій e-mail (або поштову адресу) і свій номер телефону.

Разом із заявою подається скан-копія реєстраційних документів на машину і скан-копія паспортних документів, на підставі яких здійснювалися митні формальності по ввезенному авто.

Читайте такожСубсидії: обіцяли підвищити, а натомість урізали. Чому? Пояснює прем'єр

Таким чином, у "євробляхеров" є законна підстава уникнути величезного штрафу. Правда, поки триває карантин. Зверніть увагу, що таку заяву потрібно подавати до того, як настане дата зворотного вивезення. Інакше штрафу не уникнути.

Нагадаємо, що з 1 січня 2020 року почали діяти "драконівські" штрафи за "євробляху", яка перебуває в Україні з порушенням митних правил. Максимальна сума штрафу – 170 000 грн.

 

Джерело:
До списку новин