загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У карантин харчуємося вдома: деруни по-особливому і пампушки з халвою

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Спробуйте приготувати!
 
Деруни по-особливому

6-7 картоплин, 1 цибулина, 300 г печериць, 2 зубці часнику, яйце, сіль, перець, 1 ст. ложка борошна, 0,5 скл. сметани, 100 г твердого сиру.

Подрібнити картоплю, половину цибулини і часник. Додати сіль, перець, яйце та борошно. Вимішати й смажити подовгасті тонкі деруни до золотистого кольору з обох боків.

Печериці посікти і потушкувати з цибулею та спеціями до готовності, потім подрібнити у блендері. Кожен дерун щедро змастити начинкою. Загорнути рулетиком і скласти у вогнетривку форму. Обкласти нарізаними грибочками, полити сметаною та затерти сиром. Запекти в духовці протягом кількох хвилин, поки не розплавиться сир.
 

У карантин харчуємося вдома: деруни по-особливому і пампушки з халвою
Сир «учорашній»

Цю закуску готують із домашнього сиру, який кілька днів пролежав у холодильнику й до нього не дійшли руки. Порція продуктів розрахована на 1 кг сиру.

На пательні розігріти 3 ст. ложки масла, обсмажити в ньому дрібно порізану цибулину, половинку покраяного кубиками болгарського перцю. Потім викласти сир і обсмажувати, постійно помішуючи. Коли сир розійдеться, додати 3 яйця, збиті в окремій посудині. Масу ретельно вимішати і смажити, доки не випарується зайва волога. Наприкінці щедро присмачити кмином, сумішшю перців, посіченою зеленню. Перекласти у лоток, щоб сир набув форми. Щойно охолоне, викласти на тарілку.

Такий сир дуже смакує з грінками.

Пампушки

0,5 л молока, 50 г дріжджів, 150 г масла, 4 яйця, 200 г цукру, 50 г горілки (додається, щоб пампушки під час смажіння не вбирали олію).
У мисці вимішати тепле молоко, дріжджі, по 2 ст. ложки цукру і борошна. Витримати в теплі 30 хв. Додати решту складників і борошна, скільки вбере. Замісити м’яке тісто й залишити на 2 год. Формувати пампушки і смажити в киплячій олії.

Начинка: ягоди, мак, сир, халва, цукерки.

Готові пампушки посипати пудрою.
У карантин харчуємося вдома: деруни по-особливому і пампушки з халвою
 
 
Джерело:
До списку новин