загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У нас є вибір: отримати гроші МВФ або просити їх у агресора - Пташник

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У нас є вибір: або отримати транш МВФ, або йти і просити у країни-агресора, з якою ми ведемо війну.

Про це в ефірі "Прямого" заявила адвокат і народний депутат України VIII скликання Вікторія Пташник.

Читайте такожНацбанк повідомив, на що в Україні підуть гроші МВФ

"Реструктуризації боргів абсолютно недостатньо, на превеликий жаль. І це нічого не врятує. Тому що навіть запланована індексація нам пенсій, яка була запланована на 1 березня, була перенесена саме через те, що величезні ненадходження до дохідної частини бюджету вже протягом січня і лютого відбулися. Тому, на превеликий жаль, без траншу МВФ Україна просто може не вижити. І тому у нас вибір є: або отримати транш МВФ, або йти і просити у країни-агресора, з якою ми ведемо війну. І тому я дуже сподіваюся, що все ж таки влада одумається і повністю свою зовнішню політику спрямує на краще гроші МВФ, ніж бути в черговій залежності від Російської Федерації", - сказала Пташник.

Нагадаємо, Верховна Рада на позачерговому засіданні вночі 31 березня ухвалила у другому читанні та в цілому законопроєкт про відкриття ринку земель сільгосппризначення.

 

Джерело:
До списку новин