загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Майже 300 тисяч киян отримають матеріальну допомогу до Великодня

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У рамках міської цільової програми "Турбота. Назустріч киянам" малозабезпечені мешканці столиці отримають матеріальну допомогу.

"Незважаючи на обмежувальні заходи, які покликані зупинити розповсюдження коронавірусної інфекції, місто продовжує виконувати свої обов'язки перед киянами. Так, 289 091 киянин отримає матеріальну допомогу з нагоди святкування Великодня", – зазначила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

Читайте такожСтало відомо, коли почнуть виплачувати коронавірусну тисячу

Згідно з розпорядженням № 543 по 300 гривень буде виплачено непрацюючим пенсіонерам, розмір пенсії яких не перевищує розміру двох прожиткових мінімумів для осіб, які втратили працездатність; особам, які є одержувачами державної соціальної допомоги відповідно до Закону України "Про державну соціальну допомогу особам, які не мають права на пенсію, та особам з інвалідністю"; особам, які є одержувачами державної соціальної допомоги відповідно до Закону України "Про державну соціальну допомогу особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю"; особам, які є одержувачами соціальної пенсії відповідно до Закону України "Про пенсійне забезпечення"; особам, які є одержувачами державної допомоги на дітей, хворих на тяжкі перинатальні ураження нервової системи, тяжкі вроджені вади розвитку, рідкісні орфанні захворювання, онкологічні, онкогематологічні захворювання, дитячий церебральний параліч, тяжкі психічні розлади, цукровий діабет І типу, гострі або хронічні захворювання нирок ІV ступеня, на дітей, які отримали тяжку травму, потребують трансплантації органів, потребують паліативної допомоги, яким не встановлено інвалідність; особам, які є одержувачами тимчасової державної соціальної допомоги; непрацюючій особі, яка досягла загального пенсійного віку, але не набула права на пенсійну виплату. Також матеріальну допомогу у розмірі 280 гривень буде надано особам, які є одержувачами компенсації за надання соціальних послуг; непрацюючим працездатним особам, які є одержувачами щомісячної компенсаційної виплати з догляду за особою з інвалідністю І групи або особою, яка досягла 80-річного віку; особам, які є одержувачами щомісячної грошової допомоги особі, яка проживає разом з особою з інвалідністю І чи ІІ групи внаслідок психічного розладу, яка за висновком лікарської комісії медичного закладу потребує постійного стороннього догляду, на догляд за нею.

Як повідомляє офіційний портал Києва, виплатять одноразову адресну соціальну матеріальну допомогу на поточні рахунки в банках для виплати пенсій та на рахунки, відкриті у банку, що є учасником проєкту "Муніципальна картка "Картка киянина". Пільговики, які отримують виплати через "Укрпошту", зможуть одержати допомогу у відділеннях установи, або виплати будуть доставлені їм разом із пенсією.

 

До списку новин