загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Безробітні українці зможуть отримати допомогу онлайн, список документів та куди звертатися

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Для того щоб стати на облік, достатньо відправити через мережу інтернет пакет документів до обраного вами відділення.

Як виявилося, в Україні безробітні не залишаться без соціальної допомоги. По всій країні Центри зайнятості заспокоюють: навіть незважаючи на те, що клієнтів особисто не приймають, гроші переводять вчасно і у повній мірі.

Читайте такожВ Україні серед померлих від COVID-19 переважають жінки, частка осіб старших ніж 50 років становить 87%, - МОЗ. ІНФОГРАФІКА

 

Про це стало відомо завдяки сюжету одного з українських телеканалів.

Для того щоб стати на облік, достатньо відправити через мережу інтернет пакет документів до обраного вами відділення:

-скан паспорту;

-скан ІПН-коду;

-скан трудової книжки;

-скан документа про освіту.

Сюди ж не забудьте додати заяву та номер особового рахунку, куди повинні надійти кошти. Серед нововведень також значиться те, що призначають виплати з першого дня звернення, а не з восьмого, як це було раніше. Не треба приходити особисто і тим, хто вже перебуває на обліку як безробітний. "Безконтактні" зміни діятимуть до кінця карантину.

Начальник управління організації надання соціальних послуг Держслужби зайнятості Любов Бершадська поділилася ще деякими деталями: "Оскільки внесено зміни до порядку, тому людина не може фізично відвідати свого фахівця, а ми не приймаємо клієнтів. Прийнято рішення, що фахівці телефонують клієнтам і уточнюють їх намір, що вони будуть у статусі зареєстрованого безробітного, і лише після цього відбувається нарахування допомоги по безробіттю".

 

Джерело:
До списку новин