загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсійний фонд почав виплачувати пенсіонерам обіцяні надбавки: кому пощастило

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Пенсійний фонд України у квітні почав виплачувати обіцяні компенсації пенсіонерам старше 80 років. Сума надбавки становить 500 гривень. Виплати отримають ті пенсіонери, пенсія яких не більш 9205 гривень.

Зокрема, по 500 гривень отримають громадяни старше 80 років, страховий стаж яких не менше 25 років у чоловіків і 20 років у жінок, а розмір пенсії перевищує 2600 гривень.

Читайте такожЯкою буде щорічна разова допомога ветеранам та учасникам бойових дій: ІНФОГРАФІКА

 

Ті українці, які підпадають під перераховані вище вимоги, протягом квітня і травня отримають надбавки. Пенсійний фонд провів перерахунок для 1480 тисяч пенсіонерів, які досягли віку 80 років. З них 1264 пенсіонера отримають по 500 гривень, а ще 216 тис. – понад 500 гривень. Кошти були передані банкам і відділеннях “Укрпошти”.

Ті пенсіонери, які отримують пенсію до 7 числа включно, вже отримали свої 500 гривень. Всім іншим, які досягли 80 років, компенсація буде виплачена вже з травневою пенсією.

У майбутньому всі пенсіонери, які досягли 80 років, будуть отримувати від Пенсійного фонду обіцяні 500 гривень.

Нагадаємо, також у квітні пенсіонерам додадуть до пенсії тисячу гривень за карантин. На ці виплати з бюджету було спрямовано 8,6 млрд грн. Пенсію буде зараховано на банківську картку, а тим громадянам, які отримують гроші через “Укрпошту”, пенсії доставлять додому листоноші.

 

Джерело:
До списку новин