загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Вакцину від COVID-19 розробляють понад 70 країн – ВООЗ

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В організації планують ініціативу швидкої доставки препарату по усьому світу.

Більш як 70 держав світу працюють над розробленням вакцини від коронавірусу. Про це заявив голова Всесвітньої організації охорони здоров'я Тедрос Адганом Гебреєсус, передає CNBC.

Працюють над цим і понад два десятки різних підприємств та установ. У планах ВООЗ – вже невдовзі оголосити про ініціативу щодо прискореної розробки та справедливого розподілу вакцин, щоб всі країни могли отримати лікувальний засіб.

Читайте такожГармалою від коронавірусу

"Вірусний геном був складений на початку січня і поширений в усьому світі, що дозволило розробити тести і почати дослідження вакцини", – сказав Гебрейесус.

Голова цієї організації також розкритикував расистські коментарі науковців із Франції, які заявили, що тестовим майданчиком для нової вакцини буде Африка.

"Африка не може бути і не буде тестовим майданчиком для будь-якої вакцини. Ми дотримаємося всіх правил. І будемо тестувати всі вакцини чи терапію в цілому світі за однаковою процедурою – і в Європі, і в Африці, і у будь-якому іншому куточку світу", – заявив Тедрос Адганом Гебреєсус.

 

 

 

Джерело:
До списку новин