загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Стало відомо, коли пенсіонерам почнуть виплачувати обіцяну тисячу гривень

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

За дорученням президента уряд класифікував категорії населення, яким буде надана додаткова допомога. Йдеться про безробітних, малозабезпечені родини з дітьми, малий та середній бізнес.

Читайте також: Хто і як заробляє на коронавірусі

 

Як повідомляє прес-служба Офісу президента, про це прем’єр-міністр Денис Шмигаль заявив під час традиційної наради під головуванням президента Володимира Зеленського щодо боротьби з коронавірусом.

За словами Шмигаля, вже розроблені програми виплат людям з найнижчими доходами.

"Вже відучора ми почали додаткові виплати пенсіонерам, яким за 80 (років). З наступного тижня будемо доплачувати по 1000 гривень тим, у кого пенсія нижча 5000 гривень. І до кінця квітня ці гроші отримають усі такі пенсіонери", – заявив Шмигаль.

Крім того, за дорученням президента уряд класифікував категорії населення, яким буде надана додаткова допомога. Йдеться про безробітних, малозабезпечені родини з дітьми, малий та середній бізнес, сказав Шмигаль.

"Добре, що у нас вже розроблені інструменти й пораховано фінансування для допомоги українцям. Тепер треба рухатися якнайшвидше, щоб люди справді отримали гроші та відчули полегшення", – наголосив президент.

Як повідомляв УНІАН, Кабінет міністрів ухвалив рішення про підвищення пенсійних виплат і надання соціальної підтримки окремим категоріям населення. Зокрема рішення включає введення з квітня 2020 року щомісячної виплати в розмірі 500 гривень пенсіонерам старше 80 років, у яких розмір пенсії не перевищує 9205 гривень.

Також рішення уряду передбачає проведення у травні індексації пенсій на 11% для 7 мільйонів пенсіонерів.

Крім того, у квітні буде проведена виплата одноразової допомоги в розмірі 1 тисячі гривень для пенсіонерів, які отримують станом на 1 квітня пенсію менш як 5 тисяч гривень.

 

Джерело:
До списку новин