загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Посол Ізраїлю просить хасидів не приїжджати на паломництво в Україну

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Хасиди щороку відвідують Умань.

Посол Ізраїлю в Україні Йоель Ліон та глава міста Умань Олександр Цебрий звернулися до хасидів з проханням не відвідувати в цьому році Україну через епідемію коронавірусу та залишитися вдома. Своє звернення вони опублікували в Facebook.

Звернення посла, міського голови, головного рабина України Моше Азманом і головного рабина Умані Якова Джантоя опублікували на сторінці посольства.

"Тора наказує нам залишатися якомога далі від небезпеки. З-за пандемії ми закликаємо вас виконувати вказівки місцевого самоврядування. Залишайтеся на карантині у своїх будинках", - йдеться у зверненні.

Читайте такожПом’якшення карантину на Великодні свята неможливе – ОП

Як зазначено в документі звернення, поліція буде стежити за дотриманням карантину. А ті, хто порушить правила, будуть оштрафовані на значні суми.

"Не занечищуйте публічно ім'я Творця. Дотримуйтесь інструкцій. Вони для вас, для ваших родин", - йдеться у зверненні.

Як відомо, хасиди з усього світу щороку з'їжджаються в місто на могилу цадика Нахмана - одного з найбільш шанованих ними святинь. В Умані вони святкують новий рік.

 

До списку новин