загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

ПФУ назвав 2 варіанти перерахунку пенсій працюючим пенсіонерам

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Пенсійний фонд України (ПФУ) назвав 2 варіанти перерахунку пенсій працюючим пенсіонерам.

Про це пише сайт ПФУ.

Читайте такожЧи законне припинення безстрокових договорів з вчителями-пенсіонерами?

“Право на такий перерахунок пенсії мають застраховані особи, які після призначення пенсії продовжували працювати, та набули не менш як 24 місяці страхового стажу після призначення (попереднього перерахунку) пенсії незалежно від перерв у роботі за даними реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування із застосуванням показника середньої заробітної плати (доходу), який враховувався під час призначення (попереднього перерахунку) пенсії”, – йдеться у повідомленні.

Можливі варіанти перерахунку:

– з додаванням страхового стажу та з урахуванням заробітку, з якого попередньо призначено (перераховано) пенсію;

– з додаванням страхового стажу та заробітку із застосуванням показника середньої заробітної плати (доходу), який враховувався під час попереднього перерахунку пенсії.

Загалом з 01.04.2020 автоматизованим способом проведено перерахунок пенсій понад 25,1 тис працюючих пенсіонерів. Середній розмір підвищення після такого перерахунку склав 127,4 гривень.

 

Джерело:
До списку новин