загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Україні на волю хочуть випустити майже 900 в’язнів через епідемію COVID-19

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Мін'юст ініціює також зміни до законодавства, які дозволять зменшити кількість нових людей, котрих направляють у СІЗО або установи відбування покарань.

Про це у Facebook повідомив міністр юстиції Денис Малюська.

Читайте також:

При цьому він зауважив, що мова лише про тих, хто не становить небезпеку для суспільства. Інакше такий крок «не тільки не зменшить кількість хворих, але збільшить їх, а також істотно погіршить криміногенну ситуацію».

За словами Малюськи, нині розроблено законопроект про амністію близько 900 засуджених. Мін'юст ініціює також зміни до законодавства, які дозволять зменшити кількість нових людей, котрих направляють у СІЗО або установи відбування покарань.

"Але ми не ініціюємо та не підтримуємо масових заходів зі звільнення десятків тисяч засуджених. Такі процеси повинні відбуватися лише поступово, підготовлено та контрольовано без створення небезпеки для суспільства", – наголосив Малюська.

 

Джерело:
До списку новин