загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсії в Україні перерахують вже з 1 травня – ПФ

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Читайте також: Терміни виплат соцдопомоги в Україні продовжили: подробиці

Про це повідомила прес-служба Пенсійного фонду України.

"1 квітня 2020 Кабінетом Міністрів України прийнято постанову № 251 "Деякі питання підвищення пенсійних виплат та надання соціальної підтримки окремих категорій населення у 2020 році", яке регулює питання проведення індексації пенсій у 2020 році. Постановою визначена дата проведення індексації пенсій у 2020 році: це - 1 травня", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що перерахунок пенсій буде проводитися із застосуванням коефіцієнта збільшення показника середньої заробітної плати в Україні, з якої сплачено страхові внески та яка враховується для обчислення пенсії, у розмірі 1,11.

У разі, коли розмір підвищення в результаті перерахунку пенсії виявиться меншим за 100 гривень, буде встановлена доплата до пенсії в сумі, якої не вистачає до зазначеного розміру.

"Виплата перерахованих пенсій буде здійснюватися починаючи з травня місяця 2020 року у встановленому порядку через уповноважені банки або доставлена додому листоношами АТ "Укрпошта", - йдеться в повідомленні фонду.

Як повідомляв УНІАН, Кабінет міністрів прийняв рішення про підвищення пенсійних виплат і надання соціальної підтримки окремим категоріям населення. Зокрема, рішення включає введення з квітня 2020 року щомісячної виплати в розмірі 500 гривень пенсіонерам старше 80 років, у яких розмір пенсії не перевищує 9205 гривень.

Також рішення уряду передбачає проведення у травні індексації пенсій на 11% для 7 мільйонів пенсіонерів.

Крім того, у квітні буде проведена виплата одноразової допомоги у розмірі 1 тисячі гривень для пенсіонерів, які отримують за станом на 1 квітня пенсію менш як 5 тисяч гривень.

 

Джерело:
До списку новин