загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

На Херсонщині 17 осіб втекли з обсервації

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Поліцейські склали адмінпротоколи на 15 приїжджих з Криму, які втекли з пункту обсервації у Каланчацькому районі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Поліцейські склали адміністративні протоколи відносно 15-ти осіб, які самовільно залишили центр обсервації у Каланчацькому районі. Там вони мали перебувати після повернення з Криму. За порушення правил обсервації громадяни мають сплатити штраф від 1️7000 гривень.

Як встановили працівники поліції, через пункт в’їзду-виїзду «Каланчак» з тимчасово окупованої території АР Крим на Херсонщину прибули 20 людей, їх всіх помістили у центр обсервації. Після проведення медичного обстеження 17 осіб, серед яких 2 дітей, категорично відмовилися проходити обов’язкову обсервацію та самовільно залишили центр.

Читайте такожДепресія, тривожність, паніка: соціологи з'ясували, у якому стані зараз перебувають українці

Вони пояснили, що повернуться до себе додому і вже там будуть дотримуватися самоізоляції. У відношенні 15 порушників режиму обсервації працівники поліції склали адміністративні протоколи за ст.44-3 «Порушення правил щодо карантину людей» КУпАП. Усім їм загрожує штраф від 17 тисяч гривень.

Більшість втікачів із Західної України та з Дніпропетровської області. Усі вони поїхали до себе додому. Каланчацькі поліцейські передали інформацію про порушників до відділів поліції за місцем проживання вказаних громадян для подальшого контролю за виконання ними умов самоізоляції.

Нагадаємо, що в Україні запровадили обов’язкову 14-денну обсервацію для тих, хто повертається з-за кордону. Метою цих заходів є убезпечення жителів України від можливого завезення інфекції з інших держав та недопущення появи нових осередків хвороби. Порушники режиму будуть сплачувати штраф від 17 тисяч до 34-х тисяч гривень. Всього на території області вже притягнуто до відповідальності 20 осіб за порушення умов обсервації. Громадяни мають розуміти, що через власну безвідповідальність вони наражають інших на небезпеку зараження коронавірусною хворобою. «Тож будьте свідомими, дотримуйтеся правил карантину, піклуйтеся про здоров'я власне та своїх близьких», – закликає поліція.

 

Джерело:
До списку новин