загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

ПриватБанк запустив можливість оплати "комуналки" для пенсіонерів по телефону

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

ПриватБанк запропонував своїм клієнтам старшого покоління, особливо одержувачам пенсії і соціальних виплат, до закінчення пандемії коронавірусу відмовитися від відвідування відділень банку і оплачувати комунальні послуги за телефоном служби підтримки банку 3700.

Про це повідомляє пресслужба банку.

Читайте такожСубсидії можуть забрати у 20% населення. Хто втратить пільги вже цієї осені? Коментар влади

Як повідомили в банку, до введення карантинних заходів в Україні, щомісяця в касах відділень банку комунальні платежі оплачували понад 1,5 млн осіб, серед яких більшість пенсіонерів. Як правило, ці клієнти не є користувачами інтернет банку Приват24 і не мають необхідного обладнання та навичок для оплати комуналки онлайн.

Як працює послуга:

•  співробітники служби підтримки будуть при наближенні термінів оплати чергових комунальних платежів рекомендувати клієнтам зробити оплату по телефону і навчать, як це правильно зробити;
•  клієнт телефонує за номером 3700;
•  оператори служби підтримки допомагають правильно заповнити платіжні реквізити згідно з даними, отриманими від комунальних служб;
•  оплата комуналки по телефону 3700 проводиться з будь-якої банківської картки клієнта.

Довідка:

8 квітня Кабінет Міністрів України підтримав проєкт постанови, якою для пенсіонерів та отримувачів соціальної допомоги передбачено інструменти для дистанційної оплати за житлово-комунальні послуги.

 

Джерело:
До списку новин