загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Забрати в освіти – віддати суддям: депутати збільшують на 1 мільярд витрати на судову систему

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Депутатам пропонують значно перерозподілити кошти між міністерствами і передбачити додатково 1,078 мільярда гривень на Державну судову адміністрацію.

Аналіз різних редакцій бюджету свідчить про те, що плани уряду фінансувати судову гілку влади сильно змінювались, наголошується в статті.

Так, у початковій редакції бюджету, який підготувало Міністерство фінансів, пропонувалось відмовитись від запланованого збільшення видатків на Державну судову адміністрацію. Після "доопрацювання" депутатами видатки вирішили збільшити на 1,078 млрд грн.

Читайте такожЗеленський пообіцяв мільйон доларів винахіднику вакцини від коронавірусу – Ляшко

Загалом, передбачається, що найбільше коштів у перерозподіленому бюджеті заберуть у трьох: Міністерства розвитку громад (-6,8 млрд грн), Міністерства культури (-5 млрд грн), та Міносвіти (-4,95 млрд грн). 

Найбільше коштів додатково отримає Міністерство фінансів (69,7 млрд грн), адже воно буде розпорядником Фонду боротьби з COVID-19. Власне, фінансування цього Фонду становитиме 64,7 млрд грн. 

 

На 29,7 млрд грн зросте фінансування Пенсійного фонду. Це дозволить виконати план уряду щодо підвищення пенсій та єдиноразових пенсійних виплат. 

 

Поряд з цим на допомогу медичній системі передбачається 15,5 млрд грн, які додатково отримає МОЗ. Тобто допомога пенсіонерам буде вдвічі більша, ніж допомога медичній системі. 

 


Джерело:
До списку новин