загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рада підвищила штрафи за підпал сухостою у 18 разів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Рада вирішила підвищити штрафи за підпал сухої трави.

Верховна Рада підвищила штрафи за підпал сухої трави у 18 разів. Був прийнятий законопроєкт №2339 "Про внесення змін у деякі законодавчі акти України з метою збереження навколишнього середовища".

Проєкт закону істотно збільшує розміри штрафів за забруднення повітря, знищення або пошкодження рослинності, порушення вимог пожежної безпеки в лісах та самовільне випалювання сухої рослинності.

Згідно з законом, штраф за забруднення повітря становить від 30 600 гривень до 61 200 гривень або обмеженням волі на строк до трьох років.

Читайте такожРинкам знову заборонять працювати у карантин

Знищення або пошкодження лісових масивів і зелених насаджень караються штрафом від 91 800 гривень до 153 тисяч гривень.

За порушення вимог пожежної безпеки в лісах можна отримати штраф для громадян від 1 500 до 4 590 гривень і для посадових осіб - від 4 590 до 15 300 гривень. Якщо це ж призвело до виникнення лісової пожежі або поширення її на значній площі, - штраф від 4 500 до 15 300 гривень для громадян та від 10 710 до 18 360 гривень для посадових осіб.

Випалювання стерні, пасовищ, ділянок зі степовою, водно-болотною та іншою природною рослинністю - карається штрафом від 3 060 до 6 120 гривень для громадян та 15 300 до 21 420 гривень для посадових осіб.

Якщо ті ж дії, вчинені в межах територій та об'єктів природно-заповідного фонду, тоді штраф від 6 120 до 12 240 гривень.

Нагадаємо, що пожежа в Чорнобильській зоні тривала понад десять днів. У його гасінні залучили понад 390 осіб і 90 одиниць техніки. 

За словами члена громадської ради при Держагентстві України з питань управління зоною відчуження Ярослава Ємельяненко, пожежі в Чорнобилі могли початися через сталкерів.

 

Джерело:
До списку новин