загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Раді розглянуть відновлення права жінок на заслужену пенсію

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Відповідний законопроєкт розгляне комітет з питань соцполітики.

Комітет з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів розгляне законопроєкт щодо забезпечення відновлення права жінок на заслужену пенсію. Про це повідомляється у порядку денному засідань комітетів, опублікованому на сайті Верховної ради.

Розгляд законопроєкту відбудеться у середу, 15 квітня.

Читайте також"Слуга народу" знайшла "зброю" проти спаму в "антиколомойському" проєкті

"Попередній розгляд законопроєктів: щодо доцільності включення до порядку денного сесії проекту закону про внесення змін до розділу XV "Прикінцеві положення" ЗУ "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" щодо забезпечення відновлення права жінок на заслужену пенсію (р.№3069, н.д. Т.Батенко та ін.)", - сказано у порядку денному.

Крім того, члени комітету розглянуть підготовку до другого читання законопроєкту №0961 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення вимог законів України, спрямованих на створення безперешкодного доступу для осіб з інвалідністю до будівель і споруд", який подав ще Кабінет міністрів під головуванням прем'єр-міністра Володимира Гройсмана.

Нагадаємо, у змінах до державного бюджету на 2020 рік Верховна рада України передбачила додаткові 10 млрд гривень на виплати пенсій і надбавок. Кошти виділять Міністерству соціальної політики.

 

Джерело:
До списку новин