загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Світовий банк виділить Україні $135 млн на модернізацію медицини та протидію коронавірусу

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

"Наші колеги з МБРР знаходяться у переговорах щодо 500 млн кредиту для підтримки бюджету України та щодо декілька мільйонної програми, кошти якої підуть безпосередньо на боротьбу з коронавірусом".

Україна домовилася зі Світовим банком про отримання 135 мільйонів доларів на удосконалення системи охорони здоров’я та протидію епідемії COVID-19.

Читайте такожБюджет є, а грошей - немає. Як Кабмін змінив головний фінансовий план. Розбір

Про це повідомляє пресслужба Національної служби здоров’я України.

Кошти світового банку виділяють на декілька напрямків:

•   50 мільйонів доларів отримає бюджет України за результатами впровадження реформи системи охорони здоров'я;
•   35 мільйонів доларів направлять на посилення захисту населення від коронавірусу;
•   45 мільйонів доларів - на закупівлю медичного обладнання відділень невідкладної медичної допомоги, а також на посилення здатності лікарень надавати допомогу при інсультах.

"Кошти будуть надаватися як додаткове фінансування проєкту "Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей", який впроваджується Міністерство охорони здоров'я України за підтримки Світового банку з 2015 року", - додають у Нацслужбі здоров'я.

Напередодні про намір взяти 135 мільйонів доларів у Світового банку повідомляли у Кабінеті міністрів України.

Зазначимо, що раніше у Світовому банку повідомляли, що український уряд проводить з ними переговори про отримання кредиту на 500 мільйонів доларів. Кошти цього кредиту планували витратити на підтримку економіки.

"Наші колеги з МБРР знаходяться у переговорах щодо 500 млн кредиту для підтримки бюджету України та щодо декілька мільйонної програми, кошти якої підуть безпосередньо на боротьбу з коронавірусом", - повідомила голова українського представництва Міжнародної фінансової корпорації Олена Волошина.

Нагадаємо, що Світовий банк надасть Україні $50 млн на виплату пенсій та соціальних допомог.

 

Джерело:
До списку новин