загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Бельгії створили кисневу маску, яка може замінити ШВЛ

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Наразі маска проходить тестування, щоб отримати відповідні дозволи від регуляторів у США й Європі.

У Бельгії розробили медичну маску, надруковану на ЗD-принтері, яка може замінити апарат штучної вентиляції легень (ШВЛ). Про це повідомляє Business Insider.

Як зазначається, киснева ЗD-маска була розроблена бельгійською компанією Materialise. Зокрема, розробники зазначили, що цей винахід може допомогти зменшити час, протягом якого пацієнт підключений до апарату ШВЛ. 

Читайте такожВ Європі рекордний обвал цін на електроенергію

"3D-друкований шматок - це з'єднувач, який підключається до масок, які вже використовуються в більшості лікарень для доставки кисню в легені без використання механічної вентиляції", - йдеться у матеріалі. 

За попередньою інформацією, наразі киснева маска проходить процес тестування, а у компанії очікують на відповідні дозволи від регуляторів у США й Європі. Зокерма, у Materialise наголосили, що якщо все піде за планом, то у квітні маски зможуть з’явитися у лікарнях для допомоги у боротьбі з коронавірусом.

Джерело:
До списку новин