загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Раді розглянуть закон щодо рівності прав на виплату недоотриманої пенсії

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Комітет з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів на своєму засіданні  розгляне законопроект щодо рівності прав отримання недоотриманої пенсії. 

При цьому вказано, що комітет не є головним з опрацювання цього законопроекту.

Читайте такожКоли пік пандемії в Україні? Усе залежить від Великодня, каже міністр охорони здоров'я Степанов

"Проект закону про внесення змін до статті 61 ЗУ "Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб" (щодо рівності прав отримання недоотриманої пенсії) (р.№2824, н.д. С.Вельможний та ін.)", - сказано у порядку денному.

Крім того, парламентарі розглянуть ряд законопроектів щодо справедливого оподаткування:

-    законопроект №2591 "Про внесення зміни до статті 165 Податкового кодексу України щодо звільнення молоді від сплати податку на доходи фізичних осіб"
-    проект №2629 "Про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо захисту прав платників податків та заходів з дотримання принципу справедливості оподаткування)".
-    проект №2758 "Про внесення змін до статті 167 Податкового кодексу України (щодо запровадження справедливої прогресивної шкали податку на доходи фізичних осіб)" та альтернативний до нього №2758-1

Нагадаємо, комітет з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів розглянув законопроект щодо забезпечення відновлення права жінок на заслужену пенсію.

 

Джерело:
До списку новин