загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Як поліція контролюватиме людей у храмах на Великдень: пояснення МВС

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Правоохоронці пообіцяли не допустити скупчення людей біля храмів під час церковних служб на Великдень 19 квітня. У випадку повторних порушень вони складатимуть протоколи про порушення.

Про це заявив радник міністра внутрішніх справ України Юрій Тандіт, повідомляє пресслужба МВС на своїй фейсбук-сторінці.

Водночас глава Нацполіції Ігор Клименко повідомив, що 20 тисяч поліцейських та військовослужбовців Нагцвардії забезпечуватимуть порядок біля церков на Великдень.

Читайте також«Скупчення людей на свята, на Богослужіннях – найнебезпечніше, що може бути сьогодні», - Президент

Якщо буде скупчення людей біля храмів, поліція діятиме в декілька етапів:

•   Перший етап – це роз'яснення серед громадян.
•   У разі повторних порушень поліцейські будуть складати протоколи.
•   У храмах можуть бути присутніми тільки ті, хто забезпечують службу та онлайн-трансляцію – максимум 10 чоловік. Усі вони повинні бути в масках.
•   Парафіяни зможуть відвідати храм після служби – максимум по дві людини.

Ми не дамо провокаторам організовувати масові заходи у парафій, – зазначив Юрій Тандіт. 

Сподіваюся, що великі Пасхальні богослужіння пройдуть відповідно до закону, - додав пан Тандіт.

Тим часом в міністерстві охорони здоров'я нагадують, що багато людей заражаються коронавірусом саме в церквах - через закритий простір і скупчення людей.

Так, у Києво-Печерській лаврі виявлено майже 100 інфікованих коронавірусом, серед них - настоятель монастиря, двоє монахів померли.

Зверніть увагу! Перед великодніми святами в деяких українських містах вводять додаткові карантинні обмеження. На думку влади, ці заходи мінімізують поширення коронавірусу поміж людей. В основному заборони стосуються виходу з дому та виїзду з населених пунктів у вихідні.

 

Джерело:
До списку новин