загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Україні є всі передумови для подорожчання хліба на 10-15%

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Хліб може подорожчати через зростання цін на зерно.

В Україні існують всі передумови для здорожчання хліба на 10-15%. Про це заявив гендиректор "Київхліба" Володимир Череда.

Передумови для зростання є, адже за поточний сезон ціни на зерно виросли майже на 30%, борошно здорожчало на 22-25% залежно від сорту. 

"Ніхто з виробників хліба ціни зараз не підвищував, оскільки всі розуміють, що купівельна спроможність під час кризи падає. Скоро вже місяць, як багато хто з людей не працює через карантин. І підвищення цін ні до чого хорошого не призведе, бо мало хто має фінансову подушку на більш тривалий період", - сказав Володимир Череда.

Він додав, що в Україні низькі запаси продовольчого зерна. "Київхліб" звернувся до держави, аби вона зупинила зростання цін на зерно. Череда додав, що через посушливу весну урожай наступного року може бути ще гіршим за попередні. 

Своєю чергою держава пообіцяла виділити 160 тис. тонн пшениці для переробки на борошно для внутрішнього споживання.

Джерело:
До списку новин