загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Мінсоцполітики запустять соцплатформу "Допомога поруч"

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Платформу запроваджено для надання адресної допомоги вразливим верствам населення в період карантину.

Міністерством соціальної політики запроваджено інформаційну онлайн-платформу "Допомога поруч" для надання адресної допомоги вразливим верствам населення в період карантину. Про це повідомляє пресслужба міністерства.

Зазначається, що новий соціальний проєкт має створити умови для залучення благодійних, громадських організацій, бізнесу, волонтерів для надання допомоги людям, які її потребують, та забезпечити координацію дій його учасників.

Читайте такожОчільник «Укрпошти» каже, що відправить у відпустку всіх, хто піде на Великдень до церкви

"Ця інформаційна платформа покликана допомогти тим, кому потрібна турбота. Кожен може зробити заявку про того, кому потрібна допомога. І всі небайдужі: бізнес, волонтери, благодійники, громадські організації, і уряд, і місцева влада, всі разом будемо допомагати людям", - наголосила очільниця міністерства Марина Лазебна.

Окрім цього, міністерка пояснила, що користувачами зазначеного сервісу визначено структурні підрозділи з питань соціального захисту населення обласних, Київської міської державних адміністрацій, Донецької та Луганської обласних військово-цивільних адміністрацій.

За словами Лазебної, громадяни зможуть звертатися на гарячі телефонні лінії, які працюватимуть при місцевих органах влади, та залишати інформацію про потребу в продуктах харчування, засобах особистої гігієни, побутовій хімії, транспортних послугах для доставки цих товарів. Щодня на онлайн-платформі "Допомога поруч" розміщуватиметься інформація про потребу в допомозі та звіт про її надання.

Марина Лазебна підкреслила, що завдяки цьому соціальному онлайн-проєкту оперативно визначатимуться потреби, надаватиметься відповідна допомога та соціальні послуги, перш за все одиноким, одиноко проживаючим громадянам похилого віку, одиноким, одиноко проживаючим людям з інвалідністю, неповним сім’ям з дітьми до 14 років, у тому числі дітьми з інвалідністю та іншим соціально вразливим верствам населення.

Повідомляється, що на селекторній нараді за участю представників структурних підрозділів з питань соціального захисту населення обласних, Київської міської державних адміністрацій, Донецької та Луганської обласних військово-цивільних адміністрацій, що відбулася у Мінсоцполітики 15 квітня 2020 року під головуванням заступника міністра Бориса Лебедцова, були обговорені організаційні питання функціонування соціального сервісу.

"Допомога поруч"

Посилання на сайт платформи: https://dopomoga.msp.gov.ua/

 

Джерело:
До списку новин