загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Зеленський підписав зміни до держбюджету щодо фінансування боротьби з коронавірусом

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

До Фонду боротьби з коронавірусом направлять з держбюджету 64,7 млрд грн

Офіс президента України

Президент України Володимир Зеленський підписав закон №553-ІХ про внесення змін до державного бюджету на 2020 рік. Зміни стосуються фінансування, спрямованого на боротьбу з коронавірусом та світовою економічною кризою. Про це йдеться на сайті президента.

З держбюджету виділять 64,7 млрд грн на Фонд боротьби з коронавірусом. У держбюджеті також передбачено 15,8 млрд грн для доплат до зарплат медпрацівникам, а самі видатки МОЗ збільшать на 16,4 млрд грн. 

У законі також передбачено 10,6 млрд грн на одноразові доплати до пенсій, а видатки Мінсоцполітики збільшать на 19,5 млрд грн. До того ж до резервного фонду додатково направлять 3 млрд грн.

Слід зазначити, що на будівництво та ремонт доріг у держбюджеті закладено майже 70 млрд грн. Видатки на забезпечення оборони й безпеки держави та підтримку агропромислового комплексу скорочені не будуть.

 

Нагадаємо, депутати Верховної Ради підтримали зміни до державного бюджету 13 квітня 2020 року під час позачергового пленарного засідання.

Джерело:
До списку новин