загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Індексація пенсій в Україні в травні 2020: ПФУ уточнив, кому не варто розраховувати на надбавку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Пенсійний фонд України планує провести масову індексацію пенсій. Більшість громадян пенсійного віку отримають 11-процентну надбавку. Але деяким категоріям пенсіонерів чекати доплати не варто. Чому?

В Україні налічується майже 11,5 мільйонів пенсіонерів. У травні 2020 Пенсійний фонд проведе масову індексацію допомоги, в рамках якої понад 10 мільйонів українців похилого віку отримають 11-відсоткову надбавку до пенсії.

Індексація пенсій у травні 2020 буде проведена тільки для тих громадян, які отримують "чисту" розрахункову пенсію, без додаткових виплат. Якщо фактичний розмір допомоги перевищує розрахунковий на 11 відсотків і більше, то індексації чекати не варто.

Також індексація пенсій у травні 2020 не торкнеться тих громадян, яким пенсійна допомога нараховується за "спеціальним" умовами.

Експерти з’ясували, що в середньому індексація пенсій в Україні в травні 2020 складе близько 260 грн. Мінімальний розмір державних виплат для українців, які вийшли на пенсію зі стажем 30 років для жінок та 35 для чоловіків, складе 2100 грн.

Відзначимо, що дана індексація пенсій повинна була відбутися ще в березні, однак гроші на ці виплати не заклали в бюджет, тому доплату в 11 відсотків перенесено на травень.

Джерело:
До списку новин