загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Сьогодні королева Єлизавета II відзначає своє 94-річчя

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Через пандемію коронавірусу монарх вперше за багато років відмовилася від традиційного збройового салюту й урочистості в цілому.

Як повідомляє Daily Mail, королева Великобританії відзначить свій 94-й день народження зі своїми рідними по відеоконференції у Zoom. Наразі вона перебуває в ізоляції в Віндзорському замку разом зі своїм чоловіком, 98-річним принцом Філіпом.

Зазначається, що інші члени королівської родини не мають можливості особисто привітати королеву 21 квітня через те, що в Британії зараз діє режим суворої ізоляції через пандемію коронавірусу.

Читайте такожУ водопроводі Парижа знайшли сліди коронавірусу

Помічники Єлизавети II влаштують відеодзвінки, щоб діти, онуки і правнуки королеви могли сказати їй свої побажання та поздоровлення.

Варто зазначити, що згідно з давньою королівською традицією, день народження Єлизавета II святкує двічі на рік: один в колі сім'ї, а другий – в один з вихідних днів червня. Влітку королеву вітають всією державою, влаштовуючи паради і відкриті прийоми.

Єлизавета II офіційно займає трон 67 років. Її правління почалося в 1952 році, коли королеві було 25 років. Таким чином, Єлизавета II є найстаршим монархом в історії Великобританії і рекордсменом за перебування на престолі.

 

Джерело:
До списку новин