загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Підвищення субсидій в Україні: наскільки більше нарахують (Інфографіка)

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Більша частина субсидіантів отримає надбавку "живими" грошима і зможе заощадити.

У рамках турботи про виживання українців під час карантину, українська влада не тільки збільшила норми споживання газу, “світла” і води в Україні, а й зробила так, щоб субсидіанти в квітні і травні отримали вагомішу держдопомогу на “воду, газ і світло”.

Читайте також:  Борги за комунальні послуги: на скільки ще місяців вистачить коштів в українців і про що звітує влада

Ми підрахували, на скільки збільшиться компенсація з боку держави за підвищену витрату води, газу та електроенергії у сім’ї з трьох осіб, які отримують субсидію. Для прикладу взяли киян, оскільки, за оцінкою експертів, тарифи в столиці близькі до середніх по країні.

Як видно з інфографіки, надбавка виявилася більшою, ніж в середньому розрахував Кабмін, – майже 400 гривень на місяць. За словами Антона Левицького, такі доплати і навіть вище отримають сім’ї, особливо багатодітні. А ось самотнім пенсіонерам додадуть до субсидії не більше 150 грн.

Зауважимо, що 90% субсидіантів отримають надбавку грошима, тобто, якщо економити воду, особливо дорогу гарячу (тариф близько 100 грн за куб. м, або 10 копійок за літр), то можна, наприклад, прийнявши замість ванни (200 л гарячої води) душ (20 л), зберегти приблизно 18 грн. За місяць для сім’ї з трьох осіб економія тільки на цьому становитиме понад 200 грн, половину додаткової надбавки.

 

Джерело:
До списку новин