загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Запіканка на карантині: рецепти страви

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Запіканка - одна з ситних, смачних та простих в приготуванні страва. Вони бувають на будь-який смак та гаманець.

Запіканка з броколі або цвітної капусти

Складники: 0,5 кг броколі (чи цвітної капусти), 4 картоплини, 3 сирі яйця і 2 – варені, 200 г сметани і спеції.

Приготування: зварити два яйця. Картоплю почистити, нарізати невеликими кубиками, відварити в підсоленій воді. Броколі розділити на малі суцвіття, також відварити в підсоленій воді (варити 5-7 хв). Овочі та варені яйця  викласти в змащену форму. Яйця, сметану, сіль та перець збити, залити овочі й відправити їх у духовку хвилин на 20-30.

Читайте такожПечений печінковий паштет із крекером

Картопляна запіканка по-французьки

Складники: картопля – 500 г, сир твердий – 200 г, молоко – 2 склянки, яйця – 2 шт, масло вершкове – за смаком, часник – за смаком, сіль – за смаком.

Приготування: Картоплю очищаємо, нарізаємо тонкими скибочками і викладаємо в ємність для запікання. Кожен шар посипаємо дрібно посіченим часником, змішаним з сіллю. Яйця збовтуємо з молоком і заливаємо цією сумішшю картоплю. Зверху посипаємо тертим вершковим маслом і сиром. Запікаємо в духовці протягом 45 хвилин при температурі 180 градусів.

Сирна запіканка з чорницею

Складники: 500 г нежирного сиру, 170 г натурального йогурту, 6 ст. л. цукру, чверть склянки манної крупи, 200 г ягід, 2 яйця, масло і панірувальні сухарі для форми.

Приготування: В комбайні змішати цукор, яйця і сир, додати йогурт і перемішати. Додати манну крупу і ще раз перемішати, щоб не було грудочок. Всипати ягоди і обережно вмішати їх в сирну масу. Перелити в форму, змащену маслом і посипану сухарями, і випікати при температурі 180 градусів 30-35 хвилин. Після закінчення часу вимкнути духовку і залишити в ній запіканку на 10-15 хвилин, потім охолодити при кімнатній температурі.

 

Джерело:
До списку новин