загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Гендиректор ВООЗ про коронавірус: Найгірше ще попереду

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров'я Тедрос Адханом Гебреєсус закликав світову спільноту до єдності в боротьбі з коронавірусом.

Генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров'я Тедрос Адханом Гебреєсус попередив на брифінгу 20 квітня в Женеві, що в ситуації з пандемією коронавірусу найгірше ще попереду. Відео брифінгу опублікували на YouTube-каналі організації.

"Повірте: найгірше ще попереду. Спробуймо уникнути цієї трагедії. Багато людей досі не розуміє, що це за вірус", – сказав Гебреєсус.

Деякі розвинені країни, які спочатку зробили неправильні висновки про коронавірус, спіткало лихо, зазначив глава ВООЗ.

Гебреєсус сказав, що світова спільнота має розглядати коронавірус як "спільного ворога людства" і діяти солідарно.

Читайте такожУ водопроводі Парижа знайшли сліди коронавірусу

"Якщо ми не об'єднаємося, вірус залишиться з нами на тривалий час, щоб убити більше життів", – зазначив керівник організації.

Він також закликав ставитися до кожного померлого як до особистості і не зводити все до статистики.

"Коли ви кажете "100 000 [загиблих]", для багатьох це можуть бути просто цифри, які нічого не означають. Але я закликаю думати, що за цими 100 000 – чиясь мати, чийсь батько, чиясь донька і чийсь син. Це справжні люди. Не перетворюймо їх на цифри", – закликав гендиректор ВООЗ.

Спалах коронавірусної інфекції COVID-19 виник наприкінці 2019 року в Китаї. 11 березня Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила поширення коронавірусу пандемією. За даними американського Університету Джонса Гопкінса, коронавірусом у світі заразилося понад 2,49 млн осіб, 171 тис. із них – померли, 656 тис. – одужали. Серед найбільш постраждалих від коронавірусу країн – США, Іспанія, Італія, Франція, Німеччина і Великобританія.

Наприкінці березня Гебреєсус казав, що пандемія коронавірусу – це глобальна криза, яка потребує глобальної відповіді, жодна країна не зможе вирішити цієї проблеми самотужки. На його думку, без спільних зусиль усієї світової спільноти жертвами коронавірусу можуть стати мільйони людей.

 

Джерело:
До списку новин