загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Карантинну тисячу не враховуватимуть під час надання субсидій

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Рішення було прийнято на засіданні уряду без обговорення.

Кабінет міністрів України підтримав постанову Міністерства соціальної політики про виплату одноразової грошової допомоги в розмірі 1 тис. грн окремим категоріям населення у зв'язку з надзвичайною ситуацією в Україні, викликаною коронавірусною хворобою.

Відповідне рішення прийнято на засіданні уряду без обговорення.

Зокрема, допомога передбачена для осіб з інвалідністю з дитинства, дітей з інвалідністю (крім осіб з їх числа, які отримують допомогу у зв'язку з втратою годувальника), осіб, які не мають права на пенсію, а також непрацюючих осіб, які досягли пенсійного віку, але не отримали права на пенсію.

Читайте такожМасове блокування банківських карток українців, як врятуватися: в НБУ зробили роз'яснення

Як наголошується в пояснювальній записці до постанови, проектом пропонується доповнити Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для виплати допомоги окремим категоріям населення, змінами технічного характеру для забезпечення виплати одноразової грошової допомоги структурними підрозділами з питань соціального захисту населення. Також проектом пропонується внесення змін в частині недопущення включення розміру одноразової грошової допомоги в розрахунок доходу осіб під час призначення житлової субсидії.

Як повідомлялося, Верховна Рада ухвалила зміни до державного бюджету України на 2020 рік, необхідні для боротьби з гострою респіраторною хворобою COVID-19, які передбачають підвищення бюджетного дефіциту втричі – до 298 млрд грн.

Кабінет міністрів України прийняв рішення про підвищення пенсійних виплат і надання соціальної підтримки окремим категоріям населення. Зокрема, рішення включає введення з квітня 2020 року щомісячної виплати у розмірі до 500 грн пенсіонерам старше 80 років, у яких розмір пенсії не перевищує 9205 грн.

Також рішення передбачає проведення у травні 2020 року індексації пенсій на 11% для 7 млн пенсіонерів.

 

Джерело:
До списку новин