загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Прем'єр-міністр Шмигаль розповів, коли Україна відкриє кордони

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Головним критерієм для відкриття кордонів має бути спокійна ситуація всередині країни, заявив прем'єр.

Україна відкриє свої кордони в залежності від того, коли інші європейські країни відкриють свої. Якщо при цьому всередині країни буде спокійна ситуація.

Про це заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

"Ми можемо спостерігати за європейськими країнами, за нашими сусідами – Польщею, Угорщиною, Румунією, як вони будуть себе вести щодо кордонів. Ми також бачимо яскраві приклади Німеччини, Іспанії, Італії. І в залежності від того, як будуть відкриватися їх кордони, можна додавати 30 днів і приблизно розуміти, що, ймовірно, такі ж дзеркальні заходи будуть і в Україні", - зазначив він.

Він акцентував увагу на тому, що зараз всі кордони сусідніх країн закриті. Тому відкривати свої кордони Україні немає сенсу.

Читайте такожЗапропонують класти бруківку за 6 тис. грн. Як Україну виводитимуть з кризи після карантину — головне з інтерв'ю Шмигаля

"Ми дуже уважно дивимося на наших сусідів. Треба сказати, що сьогодні закритий не тільки кордон, але закриті всі кордони наших сусідів. І навіть, якби ми відкрили кордон, ніхто не зможе ні заїхати, ні виїхати, тому що все навкруги закрито. Сьогодні закрита і Європа, і Сполучені Штати, а вони увійшли в цей карантинний пік набагато раніше за нас. Наприклад, Італія була попереду нас на місяць", - сказав прем'єр-міністр.

Як повідомлялося раніше, Україна закрила свої кордони через пандемію коронавірусу в світі. 11 березня Кабінет міністрів через поширення COVID-19 прийняв рішення ввести в Україні карантин з 12 березня по 3 квітня, пізніше продовжив його до 24 квітня.

Крім того, опівночі 17 березня в Україні тимчасово припинили міжнародне пасажирське залізничне, повітряне, автомобільне (для автобусів) сполучення.

 

Джерело:
До списку новин