загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Коли настане кінець пандемії коронавірусу розповів Павел Глоба

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

2020 рік для всього світу почався не найкращим чином.

Побоювання щодо поширення хвороби виявилися вірними. Павло Глоба розповів про те, чому з'явилася хвороба і коли закінчиться пандемія.

Хвороба поширилася практично по всьому світу. Тепер надія лише на удачу, на диво й на лікарів, які працюють над створенням вакцини. Поки немає можливості позбавитися від вірусу, необхідно стримувати його поширення. Намагайтеся слідувати рекомендаціям фахівців, щоб не наражати на небезпеку себе, своїх близьких, сусідів. Прийшов час нагадати про те, які астрологічні причини спалаху коронавірусу.

Всьому виною Чорний Місяць в Овні

2020 рік буде досить непростим через те, що 27 січня Ліліт, іменована також Чорним Місяцем, увійшла в Знак Овна. Саме вона і провокує появу великих політичних проблем і заразних смертоносних хвороб на кшталт коронавірусу.

Павло Глоба передбачив появу пандемії ще на початку року. Виявилося, хвороба дійсно прогресує. Астролог також зазначає, що саме при Чорному Місяці в Овні з'явилася чума в Європі, від якої в середині 14 століття померла величезна кількість людей. Само собою, зараз масштабність і смертоносність хвороби не така висока, але схожість ситуації в наявності.

Читайте такожПаперові рушники в рази корисніші, ніж здається. Відразу сім способів їх застосування

Астролог також відзначив той факт, що особливо небезпечною є поява такого вірусу в рік Пацюка, адже саме щури зазвичай є носіями захворювань. Також не варто забувати про те, що на дворі 2020 високосний рік. У високосні роки проблеми глобального характеру також набувають особливо небезпечний статус.

Коли настане кінець пандемії

Повертаючись назад у минуле, слід зауважити, що завершився спалах епідемії чуми в 14 столітті не так вже й швидко. Хвороба вирувала цілих сім років. У 2020 році наша пандемія повинна піти на спад вже на початку літа, однак Чорний Місяць пробуде в Овні аж до 20 жовтня.

Це дає нам можливість припускати, що коронавірус не зійде нанівець до середини осені. Більш того, той факт, що зараз рік Щура і високосний рік, не дає ніяких гарантій того, що Ліліт при переході з Овна в Тельця вирішить всі наші проблеми, послабивши свою хватку.

Будь-які астрологічні припущення базуються на спостереженнях минулого досвіду, а також коригуються суб'єктивною думкою кожної людини окремо. Однак, Павло Глоба вважає, що потрібно сподіватися на краще і чинити по совісті і справедливості. Чорний Місяць може дуже негативно позначитися на вашій удачі і на вашому житті в цілому, викликати війни і глобальні лиха гірше бурхливого вірусу. Зважуйте свої рішення і несіть добро у світ, що оточує вас.

Швидше за все, людству вдасться вижити і стати сильніше, але Ліліт, втілюючи все найгірше, що є в людській натурі, спробує відсунути момент перемоги над хворобою на якомога пізніший термін.

 

Джерело:
До списку новин