загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Україні за розрахунками більш ніж два мільйони безробітних – Шмигаль

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Через карантин в Україні постраждали сфери пасажирського транспорту, туризму, громадського харчування, побутових послуг і торгівлі непродовольчими товарами, зазначив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

В Україні кількість безробітних за розрахунками перевищує два мільйони. Про це заявив прем'єр-міністр країни Денис Шмигаль.

"На сьогодні в нас офіційно зареєстровано понад 400 тис. безробітних. Однак розрахунково ми виводимо більше ніж два мільйони людей, які або втратили роботу, або знаходяться в тимчасових вимушених відпустках, або це так зване приховане безробіття", – сказав він.

За словами прем'єр-міністра, з погляду економіки карантин в Україні стосується шести сфер, де найбільше робочих місць.

"Ключова [сфера] – це громадський транспорт і пасажирські перевезення. Весь вантажний транспорт у нас задіяний, як і товарообіг, як і загалом працюють основні галузі економіки. Працюють усі заводи, усі фабрики, ми ніде виробництво не зупиняли. Обмежені туризм, громадське харчування, пасажирський транспорт, сфера побутових послуг та роздрібна торгівля непродовольчими товарами", – пояснив Шмигаль.

Читайте такожПовний список бізнесменів і компаній, які допомагають Україні впоратися з коронавірусом. Інформацію оновлюють

Він зазначив, що через карантин найбільше постраждав малий і середній бізнес, який працює у згаданих сферах економіки.

30 березня Шмигаль заявив, що через економічну ситуацію Україна не може не працювати багато місяців. 10 квітня він анонсував вихід українців на роботу вже у травні.

10 квітня Шмигаль говорив, що у травні в Україні планують створити 500 тис. робочих місць. За його словами, протягом останніх двох тижнів кількість офіційно зареєстрованих безробітних зросла майже на 50 тис. і сягнула приблизно 320 тис.

 

Джерело:
До списку новин