загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Чорнобильці Києва отримають матеріальну допомогу

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Одноразову адресну соціальну матеріальну допомогу отримають 53 089 осіб.

КМДА має намір виплатити одноразову матеріальну допомогу в розмірі 300-600 гривень для 53 тис. громадян в річницю Чорнобильської катастрофи. 

Про це йдеться в повідомленні прес-служби КМДА з відсиланням на розпорядження №627. 

"Одноразову адресну соціальну матеріальну допомогу отримають 53 089 осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. В умовах обмежувальних заходів ці виплати повинні допомогти людям, які зараз опинилися в складних життєвих обставинах", - сказала заступник голови КМДА Марина Хонда. 

Читайте такожПенсіонерам приготували неприємний сюрприз з "карантинною тисячею"

Згідно з розпорядженням, матеріальна допомога в розмірі 600 гривень буде виплачена дітям з інвалідністю, інвалідність яких пов'язана з Чорнобильською катастрофою, дітям-сиротам, постраждалим від катастрофи, які втратили обох батьків, особам з інвалідністю I групи, інвалідність яких пов'язана з катастрофою, що відносяться до категорії І які постраждали внаслідок катастрофи. 

500 гривень мають намір виплатити дітям-сиротам, постраждалим від катастрофи, які втратили одного з батьків. 

400 гривень - особам, які належать до категорії І постраждалих внаслідок катастрофи, дружині (чоловікові) померлих громадян з числа учасників ліквідації наслідків аварії. 

Зазначено, що 300 гривень мають намір виплатити особам, які належать до категорії ІІ які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи. 

Одноразову допомогу виплатять на поточні рахунки в банках для виплати пенсій, зокрема, на рахунки, відкриті в банку, які є учасником проекту "Муніципальна карта "Картка киянина". 

Пільговики, які отримують виплати через "Укрпошту", зможуть отримати допомогу у відділеннях установи. 

Виплати можуть бути доставлені разом з пенсією. 

Одноразова адресна соціальна матеріальна допомога, яка не була своєчасно виплачена громадянину через незалежні від нього причини, у разі смерті цих громадян виплачується членам сім'ї померлого. 

Особам, які одночасно належать до декількох категорій, надається одна допомога у більшому розмірі. 

 

Джерело:
До списку новин