загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Виплата пенсій і додаткової тисячі вигнала пенсіонерів на вулиці (фото)

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Незважаючи на обмежувальні заходи, пенсіонери пішли на пошту за грішми


Так, 25 квітня, біля київських відділень Укрпошти спостерігаються натовпи пенсіонерів, які хочуть отримати пенсії і додаткову тисячу гривень одноразової допомоги.

Як повідомляє кореспондент «Главкома», зокрема, в суботу вранці черга пенсіонерів вишикувалася біля поштового відділення на Троєщині.

Хоча люди в захисних масках, проте, безпечної відстані вони не дотримуються.

Нагадаємо, постановою Кабінету міністрів України від 1 квітня 2020 р. № 251 «Деякі питання підвищення пенсійних виплат і надання соціальної підтримки окремим категоріям населення у 2020 році» передбачено виплату одноразової грошової допомоги у зв’язку з негативними наслідками поширення на території України гострої респіраторної хвороби Covid-19 у сумі 1000 гривень окремим категоріям населення. 

Нагадаємо, що 13 квітня Верховна Рада схвалила внесення зміни до Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік», що дасть можливість забезпечити проведення у квітні 2020 року виплати одноразової грошової допомоги вказаним категоріям громадян.

23 квітня Пенсійний фонд розпочав виплату додаткової тисячі гривень пенсіонерам. Кошти мають автоматично надійти на карти пенсіонерів. 

Джерело:
До списку новин