загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Мінфін видав перелік «заборонених» слів і фраз для посадовців (ДОКУМЕНТ)

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Міністерство фінансів склало список слів, які заборонено вживати чиновникам в публічних комунікаціях на тему про державний борг. Їх перелік міститься в рекомендаціях з комунікацій від міністерства на адресу чиновників.

Серед заборонених слів і фраз значаться такі – «дефолт», «реструктуризація», «скасування націоналізації ПриватБанку» і «компроміс з його колишніми власниками».  Крім того, Мінфін не рекомендує вживати такі слова і фрази, як «репрофайлінг», «рецесія», «занепад економіки», «критичний рівень резервів і Єдиного казначейського рахунку», «проблеми з ліквідністю».

Також рекомендовано не обговорювати публічно прогнози, оцінки і розрахунки за держборгом, суверенні єврооблігації і варанти особам, які офіційно не уповноважені коментувати ці питання.

Читайте такожЕкрани між продавцями і покупцями та дезінфекція поверхонь: у МОЗ оприлюднили вимоги для відкриття ринків

У коментарях на економічні теми рекомендовано використовувати лише офіційну інформацію, розміщену на офіційних інформаційних ресурсах. Будь-які коментарі з приводу випуску суверенних єврооблігацій можна давати лише за погодженням з Міністерством фінансів, радниками цього відомства і юристами. Рекомендовано нікому не радити купувати державні цінні папери і давати прогнози за їх вартістю.

Також рекомендовано не давати коментарів будь-яких прогнозів економічного і фінансового стану України.

У рекомендаціях зазначено, що коментарі з питань держборгу для іноземних і українських ЗМІ не мають відрізнятися.

Невиконання рекомендацій і розголошення інформації, зазначено в документі, може мати серйозні наслідки, включаючи розпродаж інвесторами боргових цінних паперів, збільшення вартості запозичень і погіршення суверенного рейтингу країни.

 

Джерело:
До списку новин