загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кожен восьмий інфікований COVID-19 у Києві – священик УПЦ МП

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

УПЦ МП вперто намагається оскаржити твердження, що вони є найбільшим поширювачам коронавірусу в Україні. Справа дійшла навіть до судових позовів. Юридичний відділ РПЦвУ навіть підготував документи «для захисту прав віруючих від розпалювання релігійної ворожнечі» і докладну інструкцію, як православним подати до суду і правоохоронних органів скарги та заяви. Проте, цифри офіційної статистики, які також підтверджені самим Московським патріархатом, свідчать не на користь служителів «культу», повідомляє ресурс Духовний Фронт, який виклав підрахунки кількості хворих.

Всього у Києві заражених коронавірусом близько 1 188 осіб: кожен 8 із них – це священнослужитель Московського патріархату. Загалом у столиці померло 22 осіб із них троє були монахами Києво-Печерської лаври, а це кожен сьомий.

13 квітня мер Києва Віталій Кличко повідомив, що в Києво-Печерській лаврі близько 93 хворих на коронавірус. 24 квітня він повідомив, що серед захворілих на COVID-19 виявили дев’ять священнослужителів Московського патріархату: п’ять з них – у Києво-Печерській Лаврі, троє – з Покровського Голосіївського монастиря, одна хвора — з жіночого монастиря Святого Пантелеймона.

Читайте такожБогослужіння on-line: список храмів, звідки ведуться трансляції (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

26 квітня єпископ РПЦвУ Климент Вечеря заявив, що у Києво Печерській лаврі заражені всі священнослужителі, а це близько 150-200 осіб.

Далі дуже просто: взявши загальне число заражених у Києві та поділити на число заражених священників московського патріархату, підсумувати вище наведені дані.

Отже виходить: 1188:150=7,92. Таким чином, за найскромнішими підрахунками, кожен 8 заражений у Києві є кліриком Московського патріархату.

Нічого особистого, звичайна математика. Тому незрозуміло, чому владика Антоній обурюється, що РПЦвУ називають «вогнищем» коронавірусу, якщо у столиці кожен 8 заражений коронавірусом – це священнослужитель Московського патріархату?

27 квітня повідомили, що ще у 20 семінаристів Києво-Печерської лаври підтвердили коронавірус.

 

Джерело:
До списку новин