загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Стало відомо, чим небезпечний закон Путіна про спрощене громадянство для українців

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Закон загрожує національній безпеці України.

Той факт, що президент РФ Володимир Путін дозволив українцям отримувати громадянство Росії без відмови від наявного, - реальна загроза національній безпеці України. Про це на своїй сторінці в своєму Facebook написав український політтехнолог Олексій Голобуцький.

Читайте такожЗеленський підписав закон про ринок землі в Україні: що це значить

"Путін в бункері підписав два закони, які безпосередньо стосуються України та загрожують нашій нацбезпеці - про звільнення жителів Донбасу від мита при отриманні громадянства Росії і про дозвіл отримувати російське громадянство, зберігаючи українське. Тобто, Україні тепер ніхто не буде повідомляти, що громадянин такий -то відмовляється від її паспорта, тому що хоче стати громадянином Росії. Кремль розраховує, що завдяки цим законам кількість жителів окупованих територій з російськими паспортами зросте від 200 000 до мільйонів. А ситуація "там живуть мільйони російських громадян" перетворює деокупацію Донбасу в абсолютно іншу, значно складніше завдання, обтяжену судовими розглядами і новими трактуваннями міжнародного права ", - пояснив він.

"В Україні цього нахабного виклику не помітили: жодної заяви від влади поки не було. А загроза більш ніж реальна і дуже масштабна", - додав Голобуцький.

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін підписав закон, який визнає українців і білорусів носіями російської мови. Отже, громадяни України та Білорусі, які вільно володіють російською, звільняються від здачі спеціального іспиту на знання мови, який потрібен для отримання російського громадянства.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин