загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Якщо в Україні скасують карантин, померти можуть 120 – 140 тисяч українців, – експерти

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Повне скасування карантину без запровадження обґрунтованих профілактичних заходів може стати причиною збільшення кількості летальних випадків від COVID-19. Так, вже до кінця року в Україні може бути 120 – 140 тисяч смертей.

Заступник міністра охорони здоров'я та головний санітарний лікар України запевнив, що карантин в Україні працює та опублікував прогноз від Kyiv School of Economics.

Карантин в Україні діє

За словами Ляшка, введенні профілактичні та протиепідемічні заходи дали свій результат,  і попри те, що Україна відчує вплив карантину на економіку, вона зазнає менших втрат від смертності, захворюваності та інвалідизації населення.

Віктор Ляшко:
“ І як би вже не хотілось всім нам позбавитись цього карантину і коронавірусу, треба все ж таки включити тумблер терпіння. Терпіння, яке дозволить нам вийти з карантину вчасно. А не передчасно”
 

Чому скасування карантину небезпечне

Ляшко запевнив, що уряд планує пом'якшення карантину. Але за певних умов. За певних протиепідемічних, а не політичних умов!

Так, МОЗ вже опрацювало алгоритм профілактичних заходів для салонів краси, кав'ярень, магазинів з господарчими товарами, автомийок та інших установ. 

Віктор Ляшко
“Наразі в МОЗ ми вже фіналізуємо тимчасові вимоги щодо профілактичних заходів при здійсненні обслуговування в перукарнях та салонах краси, при торгівлі господарчими товарами, роботи кав’ярень, автомийок, адвокатських та нотаріальних послуг тощо. Плануємо опублікувати їх на вихідних щоб був час підприємцям підготуватись до відкриття.”

Попри те, Віктор Ляшко наголосив, що є важлива умова, яку повинні озвучити в МОЗ, а українці повинні почути та зрозуміти. 

Читайте такожЯк Трамп запропонував лікувати коронавірус відбілювачами (і чому це погана ідея)

Абсолютне скасування карантину без запровадження обґрунтованих профілактичних заходів це 120 – 140 тисяч смертей до кінця вже цього року, – повідомив Ляшко прогноз експертів з Kyiv School of Economics.


Прогноз смертності при виході України з карантину / Фото KyivSchoolOfEconomics

Важливо! Станом на 3 травня в Україні 11 913 випадків інфікування новою коронавірусною інфекцією, серед них 288 померло, а 1 547 одужали.

Важливість карантину
Важливість карантину

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

 

Джерело:
До списку новин