загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кабмін дозволив проведення планових операцій, заборонених на час карантину

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

На час карантину планові операції були заборонені.

Кабінет міністрів дозволив проведення планових операцій, заборонених на час карантину. Про це на брифінгу заявив міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

Як зазначив міністр, карантин в Україні вже триває близько 50 днів, і є необхідність у проведенні планових операцій. У тому числі за життєвими показниками.

"Сьогодні під час урядової наради мною було ініційовано проведення позачергового засідання уряду. Як ви знаєте, на час карантину були заборонені планові операції. У тому числі госпіталізації. Таким чином було прийнято постанову уряду, яка вносить зміни в 211. Вже відразу після опублікування, думаю вже завтра, у нас в країні будуть вирішені проведення планових операцій, планових госпіталізацій виключно за життєвими показниками. Тобто, якщо проведення цих операції необхідно людині, для зниження ризику життю та здоров'ю людини", - повідомив Степанов.

Читайте такожУ селян настрій пригнічений, – прогноз експерта на урожай-2020

Він додав, що в госпіталізації будуть здійснюватися тільки після тестування методом ПЛР.

Нагадаємо, у середині березня в Україні Міністерство охорони здоров'я рекомендувало скасувати всім лікарям заплановані операції. Проведення всіх операцій було відкладено на період карантину.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

 

Джерело:
До списку новин