загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Україні закликали не розблоковувати "Одноклассники" і "ВКонтакте"

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

15 травня робота соцмереж на території країни може бути відновлена.

Народний депутат із фракції "Голос" Роман Лозинський закликав українську владу продовжити заборону соціальних мереж "Одноклассники", "ВКонтакте" та інших російських сайтів. Про це політик повідомив у Facebook.

Як зазначається, 15 травня цього року спливає трирічний термін дії рішення Ради національної безпеки і оборони про санкції до російських компаній. 

"ВКонтакте" й "Одноклассники" відновлять роботу в Україні. Вже за місяць. Разом із сотнями інших заборонених (поки що) російських сервісів. Чи хтось чув, аби Рада нацбезпеки продовжувала дію рішення чи хоча б обговорювала його? Я – ні", - зазначив депутат. 

У зв'язку з цим Роман Лозинський направив депутатське звернення до президента України, РНБО, Кабінету міністрів, та Служби безпеки з вимогою невідкладно продовжити санкції та блокування російських соціальних мереж.

Читайте такожКарантин в Україні, скоріш за все, після 22 травня буде продовжено – Шмигаль

"Ми не маємо права сприяти агресору вести гібридну війну в інформаційному полі і заробляти гроші на українцях", - наголосив Лозинський. 

До слова, у травні 2017 року п'ятий президент України Петро Порошенко ввів у дію рішення РНБО про санкції на три роки щодо російської інтернет-компанії "Яндекс", Mail.Ru Group, а також соцмереж "ВКонтакте" й "Одноклассники".

Нагадаємо, раніше лабораторія цифрової безпеки, яка проводила тестування, встановила, що соціальну мережу "ВКонтакте" в Україні блокують не всі провайдери. 

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин