загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Українцям через карантин можуть підвищити пенсійний вік або знизити пенсії: кого торкнеться

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Українці, які на час карантину тимчасово залишилися без роботи або втратили частину зарплати, в майбутньому можуть отримати нижчу пенсію.

Так, у формулі розрахунку пенсій враховується як стаж, так і розмір заробітної плати. Якщо на час карантину втратити роботу на кілька місяців або отримувати нижчу зарплату, в майбутньому це вплине і на розмір пенсійної виплати.

Більше того, у 2020 році стаж для виходу на пенсію становить 27 років, щорічно він зростатиме на 12 місяців, допоки не складе 35 років. Ті українці, які не зможуть виконати норму по стажу, повинні будуть працювати до 63 або навіть 65 років. Для частини українців навіть незначна "пауза" в стажі може призвести до того, що на пенсію можна буде вийти пізніше.

Читайте також«Ми не можемо надати пільги всім»: Гетманцев про допомогу непрацюючим українцям

У Міністерстві соціальної політики додають: вихід із цієї ситуації – добровільно підписати угоду з Пенсійним фондом і самостійно сплачувати єдиний соціальний внесок. Тоді час, поки ви не працюєте, буде також зараховуватися у ваш стаж. Мінімальний місячний внесок – 1039 грн.

Як повідомлялося, Кабінет міністрів України розробляє механізм впровадження обов'язкової страхової пенсійної системи, яка працюватиме поряд із чинною солідарною. В результаті українці зможуть отримувати по дві пенсії.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин