загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Втрьох і в масках: як безпечно відвідувати парки та зони відпочинку після ослаблення карантину

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У той час, як з 11 травня в рамках ослабения карантину в Україні відкриють парки, сквери і зони відпочинку, Міністерство охорони здоров'я має намір рекомендувати знаходиться в зонах відпочинку групами не більше 3 осіб.

Проект відповідних рекомендацій оприлюднений для громадського обговорення згідно з розпорядженням головного державного санітарного лікаря.

Згідно проекту, відвідувачі таких зон відпочинку, як парки, сквери, сади, оранжереї і музеї під відкритим небом, відкриті спортивні майданчики, лісопаркові і прибережні зони, повинні користуватися засобами профілактики коронавірусної інфекції.

Читайте такожНаслідки карантину: чи можуть українці зіткнутися з невиплатою зарплат

Дозволяються індивідуальні пробіжки і заняття спортом за умови дотримання соціальної дистанції.

Адміністрація зон відпочинку повинна буде забезпечити роботу туалетів, наявність антисептиків при вході в них і регулярну дезінфекцію вбиралень.

Також адміністрації потрібно буде не допускати функціонування зон, яких не торкнулося пом'якшення карантину, не допускати проведення масових заходів, роботу атракціонів.

Як повідомлялося, з 11 травня буде дозволена робота музеїв і бібліотек. Також  зможуть працювати салони краси і перукарні. Крім того,  адвокати, нотаріуси, аудитори і стоматологи.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

 

Джерело:
До списку новин