загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсії для українців – як пов'язаний розмір виплат і категорія

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Пенсіонерам нараховують різні виплати в залежності від категорії.

Розмір пенсійної виплати за Законом 1058 визначають, враховуючи всі індивідуальні показники особи, в тому числі коефіцієнт страхового стажу і заробітку.

Про це повідомляє газета "Пенсійний кур'єр".

Розмір пенсії по інвалідності, яку отримують військовослужбовці строкової служби визначають у відсотках (40-100% залежно від групи і причини інвалідності) від середнього заробітку з урахуванням індивідуального коефіцієнту заробітку особи.

Читайте такожЯк скористатись безоплатною правовою допомогою у сфері ЖКП – роз’яснення Мінрегіону

"Пенсії по інвалідності, що настала внаслідок каліцтва чи захворювання внаслідок Чорнобильської катастрофи, для осіб з числа учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС і пенсії у зв'язку з втратою годувальника з числа учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС визначаються в розмірі відшкодування фактичних збитків (у відсотках) за формулою, визначеною в порядку обчислення пенсій особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 23.1 1.2011 № 1210 (далі - Порядок 1210)", - йдеться в повідомленні.

Перерахунок пенсій, який очікувався з початку березня, тепер перенесли на вересень 2020 року.

Підписуйтесь на канал ВАПу у Telegram, на нашу сторінку у Facebook і дізнавайтесь новини першими.

Джерело:
До списку новин